Over Hondenvriend.nlHondenvriend.nl is opgericht voor en door hondenliefhebbers. Wij hebben sinds jong af aan al een liefde voor honden. De één heeft vanaf zijn kindertijd een hond gehad, en de ander wilde in zijn kindertijd een hond.

Ieder lid van ons team is gek op honden. Ook op vakantie werden de honden nooit door ons met rust gelaten. Zo werd in Whales Shani iedere dag uitgelaten en verzorgden wij in Azië een aantal straathonden. 

Op onze webshop verkopen wij allerlei handige en leuke producten die zowel je hond als jezelf voorzien van gemak en plezier. Wij handelen rechtstreeks met de leverancier, waardoor wij onze producten laaggeprijsd kunnen houden en de verzendkosten zelf voor rekening nemen.

Wij hebben ons assortiment afgesteld op wat wij handig vinden, of wat wij misten, bij onze eigen honden. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle halsbanden of een waterbak on the go. 

Wij hopen dat je veel plezier aan onze shop en aan onze producten zult beleven!

Als je op- of aanmerkingen hebt betreffende onze producten of deze website, zijn we je graag van dienst via het contactformulier.

Team Hondenvriend.nl🐾